LAV DIT EGET MUSLINGE ARMBÅND - SOM SET PÅ INSTAGRAM

AUGUST LOOKBOOK X OLYMPUS PEN 9

Dette indlæg indeholder reklame for Olympus.

August går på hæld, og dermed også sommeren. Jeg vil helst ikke erkende dét, men ovenpå en intet mindre end historisk solrig og varm sommer, så går det vist ikke at klage sig. Mads og jeg har sammen lavet denne lookbook, som en slags ode til augustmåned. August som abolut er en af mine yndlingsmåneder. Hvorfor? Se videoen, så er jeg sikker på at du vil finde svar på det spørgsmål.

Som så mange andre år, har jeg brugt sommeren på at rejse, spise, drikke, sole, bade og selvfølgelig tage billeder og dokumentere øjeblikke som er smukke og betyder noget for mig. Denne sommer har jeg blandt andet haft mit seneste “legetøj” med mig på farten, nemlig mit Olympus Pen 9. Når man lever af at tage billeder og optage videoer, er et kamera jo noget nær det vigtigste at have med på sommerferie (lige ud over bikini’en måske).  Heldigvis var det så nemt som ingenting at pakke Olympus kameraet og tage med – for det her kamera fylder seriøst ingenting, det er lige til at tage med i rygsækken – eller sågar håndtasken. Faktisk kan man købe sig en decideret håndtaske/kamera taske til kameraet i læder som både er flot og praktisk. I stedet for KUN praktisk, som de fleste andre sorte eller neonfarvede kameratasker. Og æstetik er bestemt noget der er tænkt over i designet af Olympus Pen 9 . Modellen kommer i flere forskellige farver; sort, hvid – og den lækre beige/brune nuance som jeg har valgt. Og selvom det er splinternyt ligner det og føles det, som et oldschool kamera. Og dét passer sådan en retrofikseret genbrugs-shoppende dame som mig yderst godt. Men det er kun kameraets ydre der er retro at se på, for indeni er der fyldt med moderne teknologi. Jeg er blandt andet blevet helt blæst bagover af, hvordan jeg kan sætte min telefon til kameraet og styre det med dén. Jeg kan sidde og se på min telefons skærm, hvad kameraet ser, ændre fokus osv. og det er selv sagt perfekt til at tage billeder af sig selv – MEGA OPTUR! Ikke mindst fordi min kæreste fortjener en nogen gange lige skal have pause fra at være fritidsfotograf, haha.

Alt i alt er det et skønt lille kamera, som jeg i alle tilfælde synes performer rigtig godt. Du kan jo se ovenstående video og nogle af mine yndlingsbilleder herunder og vurdere hvad du synes.
Hvis du er forelsket, så har jeg skaffet en rabatkode så du kan få 20% rabat på dette kamera, samt 45 mm portræt-linsen og alt modetilbehør. Koden er: JOHANNEKOHLMETZ
Rabatkoden gælder til og med 9. September 2018
Du kan læse mere om og shoppe Olympus Pen 9 HER
Og du kan finde lækre accessories til kameraet HER

Jeg havde også min nye lille følgesvend med på familieferie i Sverige, hvor den stod på fiskeri og mad i lange baner! Jeg elsker at bruge 45mm objektivet til madbilleder og portræt, med en masse dybdeskarphed.


Det her er nok ét af mine favoritbilleder, ud af alle billeder jeg nogensinde har taget. Et portræt af min far, som viser ham præcis som han skal ses.

2 kommentarer

  • Tina

    Virkeligt godt klippet lille august film af du og Mads:-)
    Du er bare smuk i alle dine outfit, den lille hvide kjole er flot:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Siw

    Hey, hvor buksedragten fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAV DIT EGET MUSLINGE ARMBÅND - SOM SET PÅ INSTAGRAM