MIN UGE I BILLEDER #5

MAKEOVER: SE MIT SOVEVÆRELSE FØR & EFTER

foerfeter

Som  I kan se, så er der sket en temmelig stor omvæltning i mit soveværelse. Og jeg snakker ikke bare om oprydning i al almindelighed – selvom dét selvfølgelig også hjalp på det. Jeg har ENDELIG fundet det helt perfekte garderobeskab, til bare 400 kroner på DBA.dk. Og jeg vil det faktisk tilmed leveret for 50 kroner ekstra af de flinke folk jeg handlede med. Måske nogle af jer så hvordan jeg asede og masede med at slæbe monstrummet ( i skilt tilstand, bare rolig) op til 3. sal på egen hånd. Men det lykkedes til sidst, og med til hjælp fra Mads fik jeg det da også samlet. Efter billederne som er taget idag, lige som solen fuldkommen forsvandt og himlen blev grå, yder faktisk ikke engang værelset fyldest. Det ser ret meget mørkere ud end det faktisk er i virkeligheden. Jeg er VIRKELIG tilfreds og glad for hvordan skabet og alle mine andre ting og sager passer sammen. Og jeg synes mit soveværelse er blevet meget mere roligt og stilet. Og så har jeg endelig fået hængt en lampe op i loftet, efter at have boet i den her lejlighed i 1,5 år – det var vist også på tide.  Næsten alt i mit soveværelse, pånær sengen og nogle få andre pyntegenstande, er faktisk genbrugsfund. Det synes jeg er ret sejt, selvom det måske er lidt  ærgerligt for jer hvis I forelsker jer i noget, men så er der ikke andet for end selv at gå på jagt!

Hvis I ønsker Jer noget lækkert sengelinnedsom ikke er genbrug, kan I tjekke LinenMe ud. De arbejder hårdt for at være en miljøvenlig virksomhed: I produktionen bruges der udelukkende grøn energi, og der genbruges stofrester til at lave indkøbsnet. De tror ikke på smarte og hurtige modetrends og skaber i stedet tekstiler der er designet til at føles lækkert og se fantastiske ud i årevis.

johanne-21 johanne-25 johanne-30 johanne-26 johanne-23 johanne-22 johanne-27 johanne-29

3 kommentarer

  • Anna

    Dit skab (og dets indhold) ligner næsten på en prik det der er at finde i en lejlighed i Den Gamle By i Århus i deres 70’er område. Mega fedt! Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Meget flot!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Berg

    Jeg elsker hvordan dit nye skab bare gennemføre din stil så fantastisk i rummet, elsker bare hvor hyggeligt det hele ser ud!
    – Man har jo lov til at være heldig! xxx

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN UGE I BILLEDER #5