MINI MOUSE KJOLE TIL 179 KRONER

VEGANSK “BIKSEMAD” – FROKOST NÅR DU ER DOVEN

2017-04-12-03-22-31-1 2017-04-12-03-22-31-2

Det her er en “ret” som jeg spiser lige så ofte til morgenmad som til frokost – særligt på de dage hvor jeg er doven og hvor køleskabet måske er lidt tomt. For retten er utroligt simpel, virkelig velsmagende og tilpas mættende. Selvom hovedingrediensen er kartoffel, som jo ikke er det mest nærende i verden, synes jeg nu det er ok. Efter at jeg er begyndt at spise vegansk, er jeg stoppet med at være så “stivelses-forskrækket” som jeg var førhen.

Ingredienser til 1 person:
2 mellemstore kartofler, skrællet og skåret i tynde tern
1/2 hakket hvidt løg
5-7 brune champignoner eller andre svampe, skåret i tern
Salt og peber, til at smage til med.
1 avocado
1 frisk tomat
Lidt persille

Start med at svitse løgene i lidt olie på en pande, tilsæt derefter svampene og salt (et trick jeg for nyligt har lært, som gør at svampenes smag virkelig trænger ud i resten af ingredienserne) – tilsæt derefter kartoffler og lad det hele stege i ca. 10 minutter ved middel varme.

Skær avocado og tomat i tern – tilsæt evt. flere friske grøntsager såsom spinat eller ærter eller agurk. Anret det hele og drys lidt hakket persille på toppen.

Retten smager smadder godt og tager maks 15 minutter at bikse sammen.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINI MOUSE KJOLE TIL 179 KRONER