MINE TO STUDENTERKJOLER

OH HOW I WISH

collage

Daddy, I’ve fallen in love… with a Rebecca Minkoff purse! Well actually two of ’em!
Ak, hvor ville den midterste taske lige være perfekt til håndbagagen når jeg skal ud og rejse her over sommeren. Alle tre tasker fandt jeg, da jeg kiggede rundt på sarenza.dk’s nye kollektion. Den midterste taske og den længst til højre er begge fra Rebecca Minkoff, hvis tasker jeg har forelsket mig i mange gange, men synes virkelig den midterste er så flot! Tasken til venstre er fra Guess og ville også være perfekt til en lille swip-tur til København eller Stockholm osv. – Når vi rammer August måned har min veninde og jeg besluttet at vi vil tage den første den bedste (og varmeste) tilbudsrejse et eller andet lækkert sted hen og bare pakke en håndbagage med det aller mest nødvendige. Spørgsmålet er bare, hvilken taske skal man bruge til det formål? Den skal både være god kvalitet og være rummelig! Hvilke tasker bruger i til jeres håndbagage?
Alle tre tasker i collagen kan købes hos sarenza.dk

Dette indlæg er sponsoreret af sarenza.dk

4 kommentarer

  • Johanne

    Jeg har en kuffert der lige passer til begrænsningerne på størrelsen på håndbaggage, og så har jeg bare en håndtaske nede i:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Benedikte Sofie

    Hvem er det af dine veninder bare for at være nysgerrige;-)
    Forresten pisse fed blog, har lige fundet den og surfede lidt rundt, så inspirende! Respekt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke

    Har den nøjagtigt samme plan med min veninde! Hvis du finder fantastiske tilbud ville det være skønt hvis du delte! Evt. et afbudsrejse-indlæg?.. hvad dette end måtte indebære! Håber i får en fantastisk tur

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Asta

    Virkelig lækre tasker! Jeg bruger altid min day-taske (som jeg ved du også har), fordi den er så rummelig og de brede stropper gør, at den samtidig er rar at bruge, selvom den er fyldt op. Desuden er den jo super praktisk på grund af materialet den er lavet af, for så kan man jo bare tørre den af hvis den bliver beskidt. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE TO STUDENTERKJOLER