OUTFIT OF TODAY - GRÅ MED GRÅ PÅ

GOODIEBOX FEBRUAR 2013

 photo IMG_5029_zpsde660f9a.jpg

 photo IMG_4987_zpsa25dc87b.jpg

 photo IMG_5004_zps5a84beae.jpg

Jeg ved at flere af jer derude er brugere af konceptet goodiebox, og langt de fleste af jer ved sikkert også allerede hvad det er… Men, just to sum up: Goodiebox Denmark, tilbyder hver måned at sende 4-6 nye beauty produkter til din dør for kun 119 kroner hver måned.
Personligt har jeg prøvet goodieboxes et par gange og har været rigtig tilfreds med dette, da det er en smart måde at få prøvet an masse forskellige nye produkter af på, uden at det koster en formue.
Og nogle gange går man hen og bliver afhængig af et produkt fra boksen (eks. er jeg FULDKOMMEN forgabt i den body lotion på øverste billede og tror jeg er nødt til at investerer i en fullsize)
Iøvrigt kan jeg lige fortælle lidt om mine favoritter ud af det der var februar måneds goodiebox:
Body lotion fra Laisier… SOM DUFTER GUDESKØNT!
En lilla eyepen – Ink by Dennis Knudsen
Tester af parfumen Dreams, By Isabell Kristensen.. Den duft bringer mange minder frem hos mig, da brugte parfumen nærmest hver dag fra 7-9 klasse :-)
Du kan tilmelde dig goodiebox på goodiebox.dk – og selv hvis du tilmelder dig idag, kan du nå at få februar (den boks hvor ovenstående produkter hører til i) med… Så hvis du tænker at det er lige noget for dig er det jo bare med at komme igang – for det er altid muligt at opsige sit abonnement igen og det er virkelig dejligt at vide, at man til en hver tid kan sige fra og  ikke er bundet for et halvt år af gangen.

3 kommentarer

  • Anonym

    Jeg har et forslag til en video måske, du lavede på et tidspunkt en video med den månedes “Favorites” 10 favorites of november, eller noget – De var super hyggelige at se på, men det er du bare generalt jo.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • johannekohlmetz

      Hihi – tusinde tak. Det vil jeg helt klart tænke over at få gjort!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har lige tilmeldt mig Goodiebox i dag og venter spændt på at modtage den! :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF TODAY - GRÅ MED GRÅ PÅ